+32 (0)13 31 10 66
DE MODERN
  • Bistro
    • Onze kaart
    • Ontbijten in De Modern
    • Afhaalmenu
    • Suggesties
    • Ontbijtbox
    • Wijnkaart
    • Tafel reserveren
  • Hotel
    • De kamers
    • kamerprijzen
    • Kamer reserveren
  • Afhaalmenu
  • VALENTIJNMENU
    • Take away Valentijn

Afhaalmenu Valentijn 
​

Vrijdag 11 - zaterdagavond 12 - zondag 13 - maandag 14 februari
​

Menu: 48.00 €

Gebakken Sint Jakobsvruchten met
pastinaakpuree en witte wijnsaus
of
Gandaham kroketten  

&

Kalfstournedos met marktgroenten,
 en montengrosaus
of
Gebakken skrei met  marktgroenten en
graanmosterdsaus

&
​

Chocoladebiscuit met een mousse
van melkchocolade en pure chocolade

Bij het voorgerecht is er 1 broodje en een botertje per persoon bij.
Bij de hoofdgerechten heeft u de keuze uit :
aardappelpuree , kroketten of gratin

Af te halen
Vrijdag 11februari 14.00 tot 17.00 uur
 Zaterdag 12 februari 14.00 tot 17.00 uur
Zondag 13 februari 10.00 tot 12.00 uur       
Maandag 14 februari 16.00 tot 17.00 uur
Bestellen kan tot maandag 7 februari

Bestelling kan u doorgeven via info@hoteldemodern.be
Er zijn duidelijke instructies bij om alles op te warmen en af te werken


​

Hotel|bistro De Modern


​Leuvensesteenweg
93
3290 Diest
013 31 10 66
info@hoteldemodern.be
(Reist u met een GPS? geef dan als huisnummer 87 in, u vindt ons schuin tegenover de Colruyt)

Openingsuren

Wij zijn elke dag geopend behalve woensdag, donderdag en zaterdagmiddag.

​(Woensdag en donderdag enkel open voor hotelgasten)

​

Foto
Website by studio meer