Afhaalmenu Valentijn
Vrijdag 11 - zaterdagavond 12 - zondag 13 - maandag 14 februari
Menu: 48.00 €
Gebakken Sint Jakobsvruchten met
pastinaakpuree en witte wijnsaus
of
Gandaham kroketten
&
Kalfstournedos met marktgroenten,
en montengrosaus
of
Gebakken skrei met marktgroenten en
graanmosterdsaus
&
Chocoladebiscuit met een mousse
van melkchocolade en pure chocolade
Gebakken Sint Jakobsvruchten met
pastinaakpuree en witte wijnsaus
of
Gandaham kroketten
&
Kalfstournedos met marktgroenten,
en montengrosaus
of
Gebakken skrei met marktgroenten en
graanmosterdsaus
&
Chocoladebiscuit met een mousse
van melkchocolade en pure chocolade
Bij het voorgerecht is er 1 broodje en een botertje per persoon bij.
Bij de hoofdgerechten heeft u de keuze uit :
aardappelpuree , kroketten of gratin
Af te halen
Vrijdag 11februari 14.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 12 februari 14.00 tot 17.00 uur
Zondag 13 februari 10.00 tot 12.00 uur
Maandag 14 februari 16.00 tot 17.00 uur
Bestellen kan tot maandag 7 februari
Bestelling kan u doorgeven via info@hoteldemodern.be
Er zijn duidelijke instructies bij om alles op te warmen en af te werken
Bij de hoofdgerechten heeft u de keuze uit :
aardappelpuree , kroketten of gratin
Af te halen
Vrijdag 11februari 14.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 12 februari 14.00 tot 17.00 uur
Zondag 13 februari 10.00 tot 12.00 uur
Maandag 14 februari 16.00 tot 17.00 uur
Bestellen kan tot maandag 7 februari
Bestelling kan u doorgeven via info@hoteldemodern.be
Er zijn duidelijke instructies bij om alles op te warmen en af te werken