• Welkom
  • Onze kamers
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Maandelijks steppengras weekend
  • Events
hotel de modern
  • Welkom
  • Onze kamers
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Maandelijks steppengras weekend
  • Events

  Maandelijks steppengras weekend



​Vrijdag 28 november en zaterdag 29 november 11u30-20u

U kan dit ter plaatse eten of afhalen. 
Maak uw keuze uit onderstaande gerechten.
Gelieve via mail te bestellen en een dag op voorhand voor 20u
 
Steak met luciferfrietjes groot 32.70 €
Steak met luciferfrietjes klein 27.40 €
Lucifer de modern kippenfilet groot 29.40 €
Lucifer de modern kippenfilet klein 26.10 €
Rumsteak 28.60 €
Varkenshaasje 25.40 €
Lamskoteletjes 35.80 €
 
De gerechten worden geserveerd met salade of warme groenten.
 
 Warme sauzen :
  • Natuursaus 3.00 €
  • Gebakken champignons 5.00 €
  • Champignonroomsaus 4.00 €
  • Champignonsaus zonder room 3.50 €
  • Peperroomsaus 4.00 €
  • Pepersaus zonder room 3.50 €
  • Provencaalse saus 4.50 €
  • Lucifersaus 4.50 €
  • Stroganoffsaus 4.50 €
  • Currysaus 4.00 €
  • Mosterdsaus 4.00 €
 
Gebakken kabeljauw 30.80 €
Gebakken zalm 27.40 €
Scampi's met lucifersaus en luciferfrietjes 33.70 €
 
Sauzen :
  • Huisgemaakte tartaarsaus 4.00 €
  • Graanmosterdsaus 4.00 €
  • Bieslooksaus 4.00 €
  • Lookroomsaus 4.00 €
  • Diabolosaus 4.00 €
Deze gerechten worden geserveerd met salade of warme groenten


 
Al onze gerechten worden geserveerd met frieten , kroketten , puree , rijst of pasta
Voor luciferfrietjes vragen wij een supplement
 van 2.90 €
 
Steak tartaar 26.30 €

 
U kunt als bijgerecht bij deze gerechten kiezen voor frieten , kroketten , puree , rijst of pasta 3.60 €
Voor luciferfrietjes vragen wij een supplement
 van 5.00 €
 



Hotel de Modern

Leuvensesteenweg 93
3290 Diest
013 31 10 66
[email protected]

Reist u met een GPS? Geef dan als huisnummer 87 in, u vindt ons schuin tegenover de Colruyt
Site powered by studio meer
  • Welkom
  • Onze kamers
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Maandelijks steppengras weekend
  • Events